Casa Artelor își suspendă actvitatea expozițională

21 iulie 2020 to 1 ianuarie 2021

Direcția Județeană pentru Cultură Timiș suspendă, până la finalul anului 2020, orice fel de activitate expozițională în cadrul Casei Artelor. Expozițiile programate în această perioadă vor avea loc pe parcursul anului viitor.

Din cauza situației neplăcute generate de creșterea numărului de cazuri de Covid 19, am luat decizia să suspendăm toată activitatea expozițională din cadrul Casei Artelor, până la finalul acestui an. Un artist are nevoie de public și ar fi extrem de frustrant ca, din cauza măsurilor de distanțare socială impuse de situația actuală, expozițiile să se desfășoare fără un vernisaj și cu un orar de vizitare drastic redus. Tocmai de aceea vom discuta cu fiecare artist în parte, iar propunerea noastră este ca expozițiile din acest an să se desfășoare anul viitor, conform succesiunii din programarea actuală.” – spune Sorin Predescu, director executiv DJC Timiș.

În cazul în care unii artiști care au programate expoziții anul acesta nu își vor manifesta dorința de a expune în 2021, DJC Timiș va lansa, la finalul lunii octombrie 2020, un apel de proiecte pentru a completa perioadele rămase libere.

 

© 2016 Directia judeteana pentru cultura Timis.Toate drepturile rezervate. | Powered by: Root Service