Copii – artiști. Expoziție și atelier de artă plastică în Cafe Klapka

18 iunie 2018 to 22 iunie 2018 11:00 - 13:00

05

O imagine – cât o mie de cuvinte.  O lucrare de artă – cât o lume.  Vreme de o săptămână, Casa Artelor își deschide porțile pentru lumile închipuite de cinci copii de la Centrul  Școlar pentru educație incluzivă “P.P. Neveanu”.  Lucrările lor vor fi expuse începând cu data de 18 iunie, în Cafe Klapka. Vorbim despre 10 tablouri realizate de copii, în cadrul unui atelier de pictură desfășurat vreme de două luni, și coordonat de Forin Oprea – profesor educator la Centrul Școlar pentru educație incluzivă „P.P Neveanu”.

Este un proiect la care țin foarte mult.  Am avut șansa să descopăr în acești copii o forță creativă extraordinară. A fost o experiență de ținut minte, atât pentru mine, cât și pentru copii. Mă bucur că munca lor ajunge să fie văzută. ” – spune Florin Oprea, coordonator al proiectului.

17

Expoziția intitulată “1,2,3,4…..10” este completată inspirat de un workshop pe care Florin Oprea îl va realiza în 18 și 19 iunie împreună cu copiii de la Centrul de Resurse și Asistență Educațională “Speranța”. După cele două zile de atelier, lucrările realizate de acești copii vor fi expuse, de asemenea, pe simezele din Cafe Klapka.

© 2016 Directia judeteana pentru cultura Timis.Toate drepturile rezervate. | Powered by: Root Service