Dacă e 23, e Just Push Play!

23 februarie 2018 to 23 februarie 2018 19:00 - 22:00

afis bun

Trupa Just Push Play revine în Timișoara pentru încă o seară în care distracția e garantată. Fără scenariu, fără regizor și fără pregătiri prealabile, Robi, Dragoș și Andrei vă provoacă să îi… provocați. Cuvinte cheie, stări și situații sugerate de public sunt transformate de cei trei improvizatori în… cascade de râs.

Cee ace facem noi este teatru de improvizație, nu stand-up comedy. Materia noastra primă vine 100% de la public, atunci, pe loc, în timpul spectacolului. De aceea fiecare întâlnire cu spectatorii este o foarte interesantă provocare. Nici un spectacol nu ne permite să fim leneși sau neinspirați. Trebuie neapărat să ne facem treaba ca la carte: să producem hohote de râs pe bune.” spune Robi Pavicsits, unul dintre protagoniștii Improv Show.

Așa că, dacă vă e poftă de o porție dublă de umor de calitate garnisită cu inspirație și distracție spuneți JUST PUSH PLAY vineri, 23 februarie, de la ora 19.00 și de la 21.00 în sala Studio a Casei Artelor. Vă fac să râdeți: Robi Pavicsits, Dragoș Muscalu și Andrei Teleleu. Artist support: 20 ron.

© 2016 Directia judeteana pentru cultura Timis.Toate drepturile rezervate. | Powered by: Root Service