Gardenia – spectacol lectură

21 februarie 2017 to 21 februarie 2017 07:00PM - 09:00PM

Afis gardenia 21 febr (1)

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timişoara vă invită marți, 21 februarie 2017, ora 19.00, la Casa Artelor (str. Episcop Augustin Pacha nr. 8), la spectacolul-lectură Gardenia de Elżbieta Chowaniec. Cu o distribuție ce reunește eleve de liceu și studente, Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” continuă dialogul, pe de o parte, cu liceenii și studenții, pe de altă parte, cu publicul invitat să se familiarizeze cu texte valoroase ale dramaturgiei contemporane. Patru destine în vizor, patru femei, patru existențe zbuciumate aflate la intersecția vremurilor tulburi. Conflicte între generații sau… Griji cu lapte – așa cum își intitulează lectura actrițele și regizorul.

După succesul extraordinar al spectacolului Gardenia, din repertoriul Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely”, vă propunem, așadar, Gardenia sau Griji cu lapte, cu Brenda Bernad, Maria Brîndușă, Maria Bujancă, Oana Nedelcu, Ioana Nițulescu, Iulia Pal, Vanesa Serac, Andreea Todinca. Regia este realizată de Victor Dragoș, iar coordonarea proiectului este asigurată de Daniela Șilindean.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Cultură Timiș, Casa Artelor, Universitatea de Vest Timișoara, Facultatea de Muzică și Teatru, (Actorie în limba română și germană). Prima reprezentație a acestui spectacol a fost găzduită de Biblioteca Centrală Universitară „Eugen Todoran”.

Spectacolul se desfășoară în limba română, intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

 

© 2016 Directia judeteana pentru cultura Timis.Toate drepturile rezervate. | Powered by: Root Service