Marele Ecran continuă seria proiecțiilor de film, la Casa Artelor

9 martie 2017 to 9 martie 2017 07:00PM - 09:00PM

banner_site

Marele Ecran va invita joi, 9 martie, de la ora 19, la proiectia thrillerului belgian Iubire în 7 crime/The Ardennes, în regia lui Robert Pront. Droguri, crime, legătura de sânge între frați, o dragoste care ucide, sunt direcțiile principalele ale acestui thriller întunecat, care se desfășoară în Munții Ardennes. Proiectia va avea loc la Sala Studio Art din Casa Artelor (Str. Augutin Pacha nr 8). Pret bilete: 10 lei

Iubire în 7 crime/The Ardennes ne dă ocazia să privim către clasa socială de jos din Belgia – un grup în creștere, lovit de șomaj, cu un mare handicap economic – într-o încercare disperată de a reuși să-și depășească condiția, dar al cărui viitor este mai degrabă incert. Situația și modul de viața al populației din această clasă socială îi obligă pe mulți la un stil de viață infracțional.

Cu toate astea Iubire în 7 crime/The Ardennes nu este o dramă socială, ci un thriller care îl va surprinde pe spectator. Dialogurile sunt excelente, distribuția este de top, directorul de imagine Robbrecht Heyvaert a arătat multă ingeniozitate, iar coloana sonoră este cu siguranță un punct de atracție al filmului.

Din distribuție fac parte actorii: Jeroen Perceval (Dave), Kevin Janssens (Kenneth), Veerle Baetens (Sylvie), Jean Bijvoet (Stef). The Ardennes a fost propunerea Belgiei la Premiile Oscar 2017. Filmul este distribuit în cinematografele din România de FREEALIZE.

Durata filmului: 96min
Capacitatea salii: 45 locuri.
Bilete disponibile cu 30 de min inainte de proiectie

© 2016 Directia judeteana pentru cultura Timis.Toate drepturile rezervate. | Powered by: Root Service