Proiecție: Ouăle lui Tarzan

10 noiembrie 2017 to 10 noiembrie 2017 07:00PM - 09:00PM

afis

Marele Ecran va invita sa (re)vedeti cel mai recent documentar semnat de Alexandru Solomon, Ouăle lui Tarzan / Tarzan’s Testicles intr-o proiectie laCasa Artelor – Directia Judeteana pentru Cultura Timis – Sala Studioart, vineri, 10 noiembrie, ora 19. Filmul a rulat deja in premiera la Timisoara in cadrul festivalului Ceau Cinema astfel ca acum venim in intampinarea celor care l-au ratat sau, de ce nu, doresc sa-l revada.

Acțiunea din „Ouăle lui Tarzan” are loc în Suhum, capitala Abhaziei, o mică republică nerecunoscută oficial, aflată pe malul oriental al Mării Negre. Pe o colină deasupra orașului se întinde parcul unui institut medical de cercetare pe maimuțe, înființat de sovietici în anii ‘20. Legenda spune că a fost iniţiat pentru crearea unui hibrid între om și maimuță.

Creatura nu a fost zămislită niciodată, la fel cum nici Omul Nou al comunismului nu s-a născut. Astăzi, oamenii și maimuțele sunt captivi într-un teritoriu răvășit de război și decenii de cruzime, fiind și unii, și alții victimele unor serii de experimente nereușite.

Biletele vor fi disponibile in seara proiectiei la pretul de 10 lei.
Capacitatea salii: 45 de locuri.

© 2016 Directia judeteana pentru cultura Timis.Toate drepturile rezervate. | Powered by: Root Service