Prometeu rău înlănțuit – o nouă reprezentație la Casa Artelor

24 martie 2018 to 24 martie 2018 07:00PM - 08:00PM

foto pentru site

Lumină. Imagine. Și o poveste inspirată de un text celebru. Spectacolul “Prometeu rău înlănțuit” revine pe scena sălii Studio a Casei Artelor, sâmbătă, 24 martie, de la ora 19.00.

Am numit-o o piesă de teatru în alb-roșu-negru tocmai pentru că, acestea sunt predominatele cromatice ale acestui…. gând” al meu. Este o poveste pe care eu am creat-o simțind și știind cât de important este elementul vizual în crearea unei povești, a unor senzații, a unor stări. Dincolo de acest lucru însă, cei care vin să vadă întâmplarea teatrală de vineri seara, au șansa să trăiască un spectacol viu, care crește și se transformă mereu. Cred că acesta este și lucrul care face acest spectacol să fie unic.” – spune Romeo Ioan, creatorul spectacolului.

“Prometeu rău înlănțuit” – piesă de teatru după Andre Gide, îi reunește pe scenă pe Flavius Retea, Ionuț Iova și Raul Gîrliștean. Scenografia este semnată de Ciprian Vasile Tauciuc.  Conceptul îi aparține lui Romeo Ioan. Intrarea la reprezentația de vineri seara este liberă.

© 2016 Directia judeteana pentru cultura Timis.Toate drepturile rezervate. | Powered by: Root Service