Protest în pas cu moda. Tricouri cu mesaj expuse la Casa Artelor

3 martie 2017 to 20 martie 2017 06:00PM - 06:00PM

cover (1)

O expoziție inedită își găsește loc la Casa Artelor, în galeria Pygmalion, vreme de 3 săptămâni. Florin Arhire aka Florinakkis își pune semnătura pe un nou proiect inedit. Pastrând linia neconvențională a suportului pe care expune, Florinakkis ne surprinde data aceasta cu…tricouri! Tricouri-suport pentru personajul central al acestei expoziții: mesajul.

 Mesajele scrise sunt o nouă formă de a transmite, în mod silențions, dar extrem de vulcanic, situații, probleme, realități. Ele denotă solidaritate, propun schimbare și îndeamnă la rezistență. Dacă aceste mesaje devin voci și comportamente în sfera publică, lumea noastră ar fi în mod cert altfel. Din 3 martie, 1% se contopeste cu restul de 99% pentru că demersul vizual, propus mine, susține contopirea “noi” vs. “voi”. Ne trezim, deci, și intrăm într-un univers al mesajelor acide, puternice, susținute de asocieri între lumi pe care le credeam paralele. – spune Florinakkis

Artistul spune start exercițiului-provocare pentru ochi și minte – vineri, 3 martie, de la ora 18.00. Expoziția rămâne deschisă până în 21 martie.

© 2016 Directia judeteana pentru cultura Timis.Toate drepturile rezervate. | Powered by: Root Service