Teatru de păpuși pentru mămici și pici

11 martie 2017 10:00AM - 13:00AM

banner_site_1

O poveste magică pentru mari și mici. O istorioară despre tainele naturii, despre respectul pentru lumea din jurul nostru, despre frumos. Spectacolul „Pădurea fermecată”, ticluit de Asociația Bafi, prinde viață în fața publicului timișorean sâmbătă, 11 martie, de la ora 10.00 și de la ora 12.00.

„Spectacolul nostru este un moment de teatru de păpuși, care-și propune să-i aducă pe prichindei mai aproape de natură. Copiii vor face cunoștință cu pădurea și cu prietenii ei și vor afla ce daruri are codrul pentru oameni și cât de importante sunt acestea pentru echilibrul mediului care ne înconjoară. Povestea se deapănă printr-o îmbinare de mijloace artistice care țin de teatrul de păpuși clasic cu proiecții experimentale. Astfel se sugerează ideea de lume fantastică în care orice e posibil..” – spun protagoniștii spectacolului

Cele două personaje ale poveștii magice spuse pe scena sălii Studio a Casei Artelor prin viață însuflețite fiind de Andreea Bolovan și Andra Ștefan. Conceptul proiecțiilor poartă semnătura Mariei Brudașcă, în vreme ce suportul tehnic este asigurat de Siviu Cotiușcă și Fabien Monestier, iar conceptul muzical – de Kenny MacLeod.

© 2016 Directia judeteana pentru cultura Timis.Toate drepturile rezervate. | Powered by: Root Service