Devenire, expoziție – eveniment la Casa Artelor

16 mai 2016 to 24 mai 2016

pe casaartelotDinamism. Formă. Idee. Și o poveste veche de când lumea. O istorie despre naștere și moarte, timp și suflet. Toate – părți ale unui demers plastic eveniment – găzduit de Casa Artelor. Expoziția de grafică și pictură semnată de Linda Saskia Menczel și intitulată “Devenire” își deschide porțile întru vedere, înțelegere și simțire luni, 16 mai 2016. Lucrările artistei vă vor purta pașii atât prin galeria Pygmalion, cât și prin galeria Subterana.

„Expoziția are ca temă intrarea și ieșirea din viață a sufletului având gazdă și martor timpul, cizelarea sufletului uman între cele două repere fixe sau cu alte cuvinte, dinamica între patru actori principali: nașterea. Moartea, timpul și sufletul.” – spune despre lucrările sale, Linda Saskia Menczel.

Expoziția, care stă deschisă până în 24 mai, este marcată  de un eveniment inedit. Este vorba despre o șansă unică pentru publicul timișorean. În noaptea… ce mai lungă pentru amatorii de arte frumoase, în Noaptea Muzeelor, plasticiana Linda Saskia Menczel dezvăluie în fața privitorilor toate secretele, temerile și bucuriile creării unei opere de artă. Și asta pentru că, artista a decis să iasă din intimitatea atelierului și să creeze live, în fața publicului. Un “action sculpture” în 21 mai, de la ora 21.30, în Curtea cu Castan, va demonstra o “turnare” pe model viu , pe doi tineri: Emanuel Perciun și Daiana Bagiu

© 2016 Directia judeteana pentru cultura Timis.Toate drepturile rezervate. | Powered by: Root Service