JUST PUSH PLAY se întoarce

25 martie 2016 to 25 martie 2016 8:00 PM - 9:30 PM

banner push siteVorbe cutâlc. Umor cât cuprinde. Veselie la discreție și obligatoriu, inspirație de moment. Este rețeta pe care actorii din trupa JUST PUSH PLAY au probat-o cu succes la publicul care își dorește să râdă pe săturate. Cei trei…. improvizatori: Dragoș Muscalu, Rob Pavicsits, și Andrei Teleleu, revin în oraș cu un nou spectacol. Evident, tot de improvizație:  Improv Show.

Ne revedem la Timișoara într-un show în care garantăm două lucruri: râsul în hohote și râsul cu lacrimi.  Intreg spectacolul se construieste la fata locului bazat doar pe sugestiile publicului care hotaraste ce se va intampla. Nu avem nimic pregatit de dinainte, motiv din care nu avem cum sa facem repetitii : ). Spectacolul se schimba mereu si la fel cum in 2 seri diferite publicul este diferit, si spectacolul nostru va fi cu totul schimbat, desi paradoxal este acelasi. Totul se construiește pe loc, fără regizor, fără scenariu. Telecomanda e în mâna publicului. So… JUST PUSH PLAY! – spun despre spectacol, creatorii lui

Improv Show are loc vineri, 25 martie, de la ora 20.00, în sala Studio a Casei Artelor (str. Episcop Augustin Pacha. Nr.8).

© 2016 Directia judeteana pentru cultura Timis.Toate drepturile rezervate. | Powered by: Root Service