(re)START! PRACTICI DE RESTAURARE

30 septembrie 2016 to 30 septembrie 2016 03:00PM - 05:00PM

cover facebookÎntr-un demers de sensibilizare a comunităţilor locale, de informare şi de pregătire a persoanelor cu atribuţii şi responsabilităţi în domeniul restaurării de arhitectură şi intervenţiilor pe clădiri istorice, Asociaţia Expose Architecture  continuă seria de cursuri (re)START! PRACTICI DE RESTAURARE.  După finalizarea cu succes a primei ediţii derulate în vara acestui an, Vineri, 30 septembrie va avea loc AVANPREMIERA – lansarea Sesiunii II/2016, cu  titlul ”Regenerare urbană prin restaurare de arhitectură” și derulare în  perioada 21.10.2016 – 30.10.2016.

Evenimentul se desfășoară începând cu ora 15:00, pe platoul  stăvilarului  de la City Business Centre Timișoara şi va consta în:

  • Conferință de presă
  • Prezentarea cursurilor și anunțarea profesorilor invitați
  • Deschiderea înscrierilor de participare la curs

Vor contribui:

– Dr. Sorin-Vlad PREDESCU (Director – Direcția Județeană pentru Cultură Timiș)

– Prof. Dr. Arh. Radu RADOSLAV (Registrul Urbaniștilor din România)

– Arh. Raluca PESCAR (Asociația Expose Architecture)

Sunt invitați toți factorii direct implicați în procesul complex al restaurării de arhitectură: administrație, arhitecți, ingineri, proprietari de clădiri vechi şi monumente istorice, firme de construcții, producători  / distribuitori materiale de construcții, administratori ai asociațiilor de proprietari, ONG uri cu activități în domeniu.

(Re)START! PRACTICI DE RESTAURARE este o platforma de instruire integrata, pluridisciplinara, cu beneficiari diversificati si target aplicativ.

Deschiderea înscrierilor la curs, numărul de locuri disponibile precum  și detalii legate de eveniment se vor anunța la AVANPREMIERĂ!

Eveniment organizat de Asociația Expose Architecture împreună cu Directia Județeană pentru Cultură Timiș și în parteneriat cu Registrul Urbaniștilor din România – Biroul Teritorial al Regiunii de Dezvoltare Vest, cu patronajul Ministero degli Affari Esteri – Consulatul Onorific al Republicii Italiene la Arad.

 

© 2016 Directia judeteana pentru cultura Timis.Toate drepturile rezervate. | Powered by: Root Service