Seratele muzicale din Curtea cu castan continuă cu o…plimbare pe malurile Senei

14 septembrie 2021 18:30 - 20:30

Seria întâlnirilor muzicale petrecute la Casa Artelor continuă. Marți, 14 septembrie, de la ora 18.30, cei care aleg să își petreacă seara în Curtea cu castan vor avea parte de o călătorie inedită pe malurile Senei, în romanticul Paris. Invitată a evenimentului „Seară de Musical – Soirée Française” este actrița Sabina Bijan.

Ne bucură foarte tare faptul că, în 14 septembrie, va fi alături de noi Sabina Bijan. Cu siguranță că vă aduceți aminte de ea ca actriță a Teatrului Național din Timișoara, pe scena căruia a evoluat o vreme și unde a fost și protagonista unui spectacol dedicat muzicii lui Edith Piaf. Ea se întoarce acum de la Londra tocmai pentru a fi alături de noi în acest demers artistic dedicat muzicii franceze. Sabina va cânta alături de alți patru muzicieni din trupa sa.” – spune soprana Diana Pap, coordonatoare a proiectului „Serate muzicale în Curtea cu castan”

Întâlnirea din 21 septembrie este dedicată muzicii portugheze și îl are ca invitat pe Ricardo Caria. Intrarea la ambele evenimente este liberă, în limita locurilor disponibile.

 

© 2016 Directia judeteana pentru cultura Timis.Toate drepturile rezervate. | Powered by: Root Service