Start la… imagine în galeria Subterana

28 aprilie 2016 to 11 mai 2016 6:00 PM

afis

Fotografie și film. Într-o expoziție – provocare ce are ca protagoniști 15  studenți din anul II ai Secției Foto-Video de la Facultatea de Arte și Design din Timișoara. Lucrări reunite, pentru prima oară în această formulă, în același spațiu, într-un demers vizual intitulat “Atemporal”.

Am numit acest demers al nostru Atemporal tocmai pentru că lucrările pe care am ales să le expunem nu sunt legate de un reper temporal sau de o tematică anume.  Sunt lucrări din diferite perioade si faze de creație, unele chiar premiate la festivaluri din străinătate, lucrări cu tematici și abordări  diferite în functie de demersul artistic al fiecaruia. Este, dacă vreți, un exercițiu pentru studenți. Ei văd cum și dacă funcționează împreună. Care le sunt calitățile și defectele. Sau cum arată lucrările lor pe simeză, pe print supradimensionat.” – spune despre expoziție, Claudiu Toma, coordonator al proiectului.

Vernisajul are loc joi, 28 aprilie 2016, la ora 18.00, în galeria Subterana a Casei Artelor. Expoziția stă deschisă până în 13 mai.

 

 

 

 

© 2016 Directia judeteana pentru cultura Timis.Toate drepturile rezervate. | Powered by: Root Service